2013. március 21., csütörtök

Napi Lexx - Ajjaj...

Már jó néhány napja nem hoztam nektek semmi infót, és azóta már letelt 3 ünnep is!!!
1. Boldog Nőnapot utólag is, csajok! :) Ugye nem feledkeztek meg a srácok, és megajándékoztak egy kis csokival, vagy virággal?? Ha nem, utólag is megjegyezhetitek nekik ;)
Mi az osztályban kaptunk kis csokikat, és volt egy nőnapi vacsora másként is, ahol kiszolgáltak minket, szóval nagyon jó volt.. :)
2. Március 15. Jó fagyos egy nap volt, de mégis egész jó volt a hangulat. Átélhettük mi is, mit érezhettek az akkori magyarok a forradalomban. Mi szinte jéggé dermedtünk a nap végére, mert utazgattunk három városba is, hogy koszorúzzunk. Ráadásul kint a hóesésben (jeges esőben).
3.  Szent Patrik Nap
Drága ír manónk miatt nem feledkezhettünk meg erről a napról sem. Mi is tulajdonképpen ez az ünnep?
Írország egyik védőszentje tiszteletére, az írek nemzeti ünnepe. Március 17-én tartják, azon a napon, melyen a hagyomány szerint Patrik meghalt. Munkaszüneti nap Észak-Írországban, Írországban, Montserratban és Newfoundland és Labrador kanadai tartományban. Kanada többi részén, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Államokban sok helyen megünneplik, de nem hivatalos ünnepnap. Éljenek az írek!

Egyébként mostanában írói válságban szenvedek... Elérkeztem egy fontos (illetve nem csak egy fontos, hanem a LEGFONTOSABB!!) részhez, de nem tudom tovább írni, megakadtam... Persze ne tessék megijedni, nem fogom abbahagyni!! Meg tanácsára pár napig (amíg nem lesz ihletem) félreteszem a sztorit, és utána magától fog kipördülni belőlem az egész. Tehát most ezt csinálom. Fantáziálgatok, próbálom még jobban elképzelni (ami valószínűleg lehetetlen, mert ennél jobban nemigen lehet) a jelenetet, és akkor majd csak az ölembe fog ugrani, visszakúszik hozzám a Bosszú.

Ééés... Tegnap Superman ismét alkotott!!! Jövő héten el fogunk menni biciklizni a biosztanárral, hogy megnézzük a környezetet (!!) . Értitek??!! A KÖRNYEZETET!! xDD Ne legyen bántódásunk, hiszen már majdnem egy éve ide járunk... Na mindegy, a lényeg, hogy SUPERMAN-nel, és végre az iskolán kívül... :D <33 I'm very happy!

Peace and Love:
                                   xx. Lexx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése